400 supporters in Cristal Open Air voor de match tegen Finland.
Volledig scherm
PREMIUM
400 supporters in Cristal Open Air voor de match tegen Finland. © PGA

Cristal Open Air is nu al groot succes: “De EK-match van de Rode Duivels was direct volzet, er stonden zelfs nog 200 mensen in de wachtrij”

AarschotMaandagavond vond de derde EK-match van de Rode Duivels plaats. 400 supporters zakten af naar Cristal open air - de gloednieuwe site achter het station van Aarschot - om de match tegen Finland op een gigantisch LED-scherm te aanschouwen. De sfeer zat er goed in bij de toeschouwers. “Ik ben blij, ik vind dat we aan het slagen zijn in het opzet”, vertelt bedenker Ives Mergaerts.

  1. Waterellende aan Wingepark voorbij: verkeer kan opnieuw van rond punt naar snelweg
    ROTSELAAR/HOLSBEEK

    Waterellen­de aan Wingepark voorbij: verkeer kan opnieuw van rond punt naar snelweg

    De Steenweg op Holsbeek tussen het rondpunt in Rotselaar en het op- en afrittencomplex van de E314 is opnieuw open voor alle verkeer. Dat betekent dat het Wingepark en de toegang naar de snelweg weer bereikbaar zijn. Volgende straten blijven nu nog afgesloten: Steenweg op Wezemaal (tussen Gildenstraat en Sportoase/vaccinatiecentrum), Groddestraat en Melkerijstraat (tussen Astridstraat en Jef Scherensstraat/Wilsele). Voor fietsers zijn de fietssnelweg en de Kerkebroekstraat weer open. Volgende straten blijven ook nog afgesloten: Grensstraat, Groddestraat, de paden naar en rond de zwemzone en het Meanderspad. De zwemzone ‘de Plas’ blijft vooralsnog gesloten. Het vaccinatiecentrum is dan weer enkel toegankelijk via de Torenstraat.