Kurt De Bont snapt de regelgeving voor de dubbele overbruggingspremie in de culturele sector niet.
Volledig scherm
Kurt De Bont snapt de regelgeving voor de dubbele overbruggingspremie in de culturele sector niet. © Dirk Desmet

Concertorganisator schrijft open brief: “Waarom mogen wij niets ondernemen als we dubbel overbruggingskrediet willen ontvangen?”

AarschotConcertorganisator, boekingsagent en tourmanager Kurt De Bont uit Aarschot is misnoegd omdat mensen uit de culturele sector alleen recht hebben op een dubbele overbruggingspremie indien ze geen enkele activiteit organiseren. Hij schreef hierover een open brief en zijn protest wordt eerstdaags behandeld in het Vlaams parlement.

  1. 5 tips voor een leuk weekend in Leuven of het Hageland: de opening van een zomerbar, heerlijke optredens en keuvelen tussen de kruiden
    PREMIUM
    Hageland, Leuven

    5 tips voor een leuk weekend in Leuven of het Hageland: de opening van een zomerbar, heerlijke optredens en keuvelen tussen de kruiden

    De weergoden zijn ons dit weekend weer goed gezind en het beloofd een stralend weekend te worden. Heb je nog geen plannen dit weekend? Dan helpt onze redactie je graag verder. Wij zochten vijf leuke activiteiten voor je uit. Want in het Hageland en Leuven valt alweer heel wat te beleven. Van een zomerbar, strand en optredens tot heerlijk keuvelen tussen de kruiden. Voor ieder wat wils.