Ronny De Ryck lanceerde een ludieke actie voor café Het Gemeentehuis in Rillaar.
Volledig scherm
Ronny De Ryck lanceerde een ludieke actie voor café Het Gemeentehuis in Rillaar. © De Ryck

Café Het Gemeentehuis komt met ludieke ‘vaccinatie-actie’, maar wordt verwijderd door Facebook: “Zij konden er niet om lachen, mijn klanten gelukkig wel”

RillaarRonny De Ryck, uitbater van café Het Gemeentehuis, lanceerde woensdag een wel zeer ludieke actie op Facebook. “Wij helpen vaccineren!”, zo klonk het. Met zijn ‘Orale Vaccins’ wil hij de heropening van de horeca in de kijker zetten. Het bericht werd verschillende keren gedeeld op sociale media en mensen zagen de humor er duidelijk van in. Al dacht Facebook zelf er anders over. Zijn bericht werd immers verwijderd en zijn account werd 24 uur geblokkeerd.

  1. Belgische topchocolatier en Uitgeverij Averbode leren kleuters bakken én rekenen met nieuw bakboek
    PREMIUM
    Averbode

    Belgische topchocola­tier en Uitgeverij Averbode leren kleuters bakken én rekenen met nieuw bak­boek

    Uitgeverij Averbode lanceert samen met topchocolatier Herman Van Dender en Valériane Gréban, finaliste bij de Waalse versie van ‘Bake-Off’, het eerste kookboek in ons land voor kleuters waarin ze ook wiskunde op hun bord krijgen. Aan de hand van eenvoudige recepten en praktische oefeningen kunnen drie- tot zesjarigen zo - samen met de hulp van mama, papa, oma of opa - deze zomer al spelenderwijs wiskunde-opdrachten tot een goed einde brengen. Zo starten ze het nieuwe schooljaar met voorsprong, want wiskunde is vaak het moeilijkste vak van de allerkleinsten in de klas. Het is alvast een primeur : het is het allereerste wiskundebakboek in ons land voor drie- tot zesjarigen