De nieuwe uitbaters van de 4 4eizoenen: Gurung Someet (28) - of Sam voor de vrienden - en Karki Dol (42).
Volledig scherm
De nieuwe uitbaters van de 4 4eizoenen: Gurung Someet (28) - of Sam voor de vrienden - en Karki Dol (42). © PGA

Brasserie 4 Seizoenen opent ‘opnieuw’ de deuren: “We vonden het concept van de vorige uitbaters goed, dus waarom van naam veranderen?”

AarschotNa vier maand hard werken is het eindelijk zover: de 4 Seizoenen opent - ‘opnieuw’ - zijn deuren. Al zorgen de twee nieuwe uitbaters ervoor dat het toch niet helemaal hetzelfde zal zijn. “We hebben het concept toch een beetje naar onze eigen hand gezet”, aldus de uitbaters. 

  1. Openbare straatverlichting dooft een uur vroeger: “Hiermee wordt een bijkomende besparing gerealiseerd van ongeveer 40.500 euro per jaar”
    Scherpenheuvel-Zichem

    Openbare straatver­lich­ting dooft een uur vroeger: “Hiermee wordt een bijkomende besparing gereali­seerd van ongeveer 40.500 euro per jaar”

    De energiecrisis met stijgende energieprijzen en een op hol geslagen inflatie stellen het lokaal bestuur van Scherpenheuvel-Zichem voor een grote uitdagingen. Daarom besliste het bestuur om de openbare verlichting een uurtje vroeger te doven. “Er moet zoveel mogelijk bespaard worden op energie in de eigen lokalen en gebouwen, maar ook op de openbare verlichting.”