Omdat een gewoon mondmasker niet handig is voor mensen met een baard maakt barbier Marijn een baardproef masker
Volledig scherm
Omdat een gewoon mondmasker niet handig is voor mensen met een baard maakt barbier Marijn een baardproef masker © Marijn Boschmans

Barbier Marijn maakt baardproof mondmasker

Barbier Marijn Boschmans (34)  opent maandag zijn kapperszaak Marijn Barbier in Aarschot en heeft zelf een gezichtsmasker ontworpen. “Een baardproof exemplaar want voor mensen met een baard is het onmogelijk om te werken met de bestaande maskers”.

 1. Extra open prikdagen vaccinatiecentrum Aarschot
  Aarschot/Begijnendijk/Bekkevoort/Tielt-Winge/Scherpenheuvel-Zichem/Diest/Halen

  Extra open prikdagen vaccinatie­cen­trum Aarschot

  Het vaccinatiecentrum van Aarschot organiseert de komende weken extra open prikdagen voor alle 18-plussers van de Eerstelijnszone Demerland en Halen. Op die manier willen ze nog zoveel mogelijk mensen op de valreep vaccineren. Wie alsnog een vaccin wil hoeft hiervoor helemaal geen afspraak te maken. Ook 12- tot 17-jarigen kunnen er alsnog een vaccin krijgen.
 2. Ontdek de werken van Herseltse kunstenaars in alle deeldorpen tijdens Toernee Artistiek
  Herselt

  Ontdek de werken van Herseltse kunste­naars in alle deeldorpen tijdens Toernee Artistiek

  Dit weekend organiseert de gemeente Herselt, in samenwerking met heel wat Herseltse kunstenaars, voor de eerste keer de kunstroute Toernee Artistiek in alle deeldorpen. Op acht verschillende locaties, zowel op openbare plaatsen als in enkele ateliers zelf, zullen 23 kunstenaars hun werken tentoonstellen. Vrijdagnamiddag maakten de deelnemers per bus al een rondrit langs elkaars kunstwerken.