Omdat een gewoon mondmasker niet handig is voor mensen met een baard maakt barbier Marijn een baardproef masker
Volledig scherm
Omdat een gewoon mondmasker niet handig is voor mensen met een baard maakt barbier Marijn een baardproef masker © Marijn Boschmans

Barbier Marijn maakt baardproof mondmasker

Barbier Marijn Boschmans (34)  opent maandag zijn kapperszaak Marijn Barbier in Aarschot en heeft zelf een gezichtsmasker ontworpen. “Een baardproof exemplaar want voor mensen met een baard is het onmogelijk om te werken met de bestaande maskers”.

 1. Dit is de agenda van de sint: hier komt sinterklaas op bezoek in de regio Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Dit is de agenda van de sint: hier komt sinter­klaas op bezoek in de regio Leuven en het Hageland

  Binnenkort komen sint en piet weer aan in ons land. In afwachting van 6 december trekt de Goedheiligman van gemeente naar gemeente om tekeningen en brieven op te halen, ook in Leuven en het Hageland. Wij hadden een videocall met de grote kindervriend in Spanje en vroegen aan sinterklaas waar hij en zijn gevolg de komende weken op bezoek komen. Voorlopig staan onder andere Boutersem, Kortenaken en Kortenberg al op zijn programma. Hier vind je een overzicht van zijn belangrijkste afspraken.
 2. Sobere en ingetogen versie van Winter in Aarschot : “Stijgende cijfers strooien roet in het eten”
  Aarschot

  Sobere en ingetogen versie van Winter in Aarschot : “Stijgende cijfers strooien roet in het eten”

  De eindejaarsperiode kondigt zich aan. We hoopten op een winterfeest zoals we dat gewoon waren voor corona, maar de stijgende cijfers gooien spijtig genoeg roet in het eten. Net als vorig jaar wordt de Winter van Aarschot sober en ingetogen, zonder festiviteiten. Van 17 december tot en met 5 januari kan je op een veilige manier de wintersfeer opsnuiven in Aarschot. Daarbij zet het stadsbestuur in op een gezellige aankleding van het stadscentrum. Burgemeester Gwendolyn Rutten verduidelijkt: “Het coronavirus flakkert op en wint weer aan kracht. Daarom gaan we ook dit jaar weer voor een serene, rustige editie zonder festiviteiten. Het is niet het moment om massaal en in groep te feesten. De Winter van Aarschot wordt sober en ingetogen, maar warm.”