Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

Auto botst op vrachtwagen aan tankstation op E314

Aarschot/RotselaarOmstreeks 17.20 uur zaterdag gebeurde een vrij spectaculair ongeval ter hoogte van het Esso-tankstation op de E314 even voor de afrit van Rotselaar. Een wagen knalde er op een vrachtwagen. Er vielen geen zwaargewonden. 

 1. Eventorganisator Kurt De Bont schrijft opnieuw open brief: “Waarom gelden er voor horeca andere regels dan voor evenementensector?”
  Aarschot

  Eventorga­ni­sa­tor Kurt De Bont schrijft opnieuw open brief: “Waarom gelden er voor horeca andere regels dan voor evenemen­ten­sec­tor?”

  Organisator van Roots In Het Park in Aarschot, Kurt De Bont, heeft opnieuw een open brief geschreven. Hierin kaart hij de discriminatie bij de ondersteuningsmaatregelen aan. Dit deed hij al eerder, maar blijkbaar wordt er niet veel gehoor aan gegeven. Gisterenavond nog kwam hij te weten dat de omzet van de horecaterrassen niet meetellen als ze hun omzetverlies moeten aantonen. “Waarom geldt dat voor onze sector dan niet?”, fulmineert De Bont.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 3. Acht aanhoudingen in internationale handel in namaaksigaretten: invoer van geschatte waarde van 18 miljoen euro gebeurde op site Nelissen
  PREMIUM
  Tienen/Aarschot

  Acht aanhoudin­gen in internatio­na­le handel in namaaksiga­ret­ten: invoer van geschatte waarde van 18 miljoen euro gebeurde op site Nelissen

  Een internationaal politieonderzoek gevoerd door de Federale Gerechtelijke Politie van Leuven in nauwe samenwerking met de Belgische Douane Opsporingsdiensten, de Franse Gendarmerie van Rennes (DOLCDI), Franse douanediensten, het Nederlandse FIOD en ondersteund door Europol, heeft geleid tot een gecoördineerde tussenkomst op 4 en 5 mei. Op deze actiedagen zijn politie- en douanediensten binnengevallen op 17 locaties in België, 10 in Frankrijk en 1 in Nederland en werden er 11 verdachten gearresteerd.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”