't Hof
Volledig scherm
't Hof © Geert Mertens

Ambiance in de tuin van ‘t Hof

In de tuin van arbeidszorgproject ‘t Hof in Langdorp vindt zaterdag 31 augustus ‘Ambiance in den Hof’ plaats. Voor de vierde keer op rij wordt het grote tuinfeest voor jong en oud georganiseerd. De deuren openen om 16.30 uur.

0 reacties

 1. Lekker Lokaal: Voila bij den Hollander serveert geen sterrenmaaltijden, maar qua prijs-kwaliteit meer dan eerlijk
  PREMIUM
  Aarschot

  Lekker Lokaal: Voila bij den Hollander serveert geen sterren­maal­tij­den, maar qua prijs-kwaliteit meer dan eerlijk

  Nu we allemaal in onze eigen bubbel het nieuwe jaar hebben gevierd, en heel wat chefs overuren hebben gedraaid om alle afhaalbestellingen tijdig rond te krijgen, is het niet zo evident om op 2 januari een takeaway te vinden. Wanneer een chef dan toch in zijn keuken staat, moest je enkele dagen vooraf reserveren, iets wat we niet deden. Uiteindelijk bleek Voila bij den Hollander in Aarschot open en konden we daar ook bestellen. Geen topeten, maar qua prijs-kwaliteit meer dan eerlijk. Lees meer recensies in ons dossier.
 1. Na afscheid als gedeputeerde geeft Monique Swinnen nu ook de fakkel als gemeenteraadslid door: “Alleen de groten weten wanneer ze moeten stoppen.”
  Aarschot

  Na afscheid als gedeputeer­de geeft Monique Swinnen nu ook de fakkel als gemeente­raads­lid door: “Alleen de groten weten wanneer ze moeten stoppen.”

  Monique Swinnen (CD&V) stopt als gemeenteraadslid en geeft de fakkel door aan Dries van Horebeek. Swinnen was 35 jaar actief in de Aarschotse gemeentepolitiek en nam op 1 januari ook al afscheid van haar taak als gedeputeerde bij de provincie Vlaams-Brabant. Ze vertelde het nieuws op de gemeenteraad donderdagavond 15 januari en kreeg lofbetuigingen van verschillende fracties.
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten