De burgemeesters van Begijnendijk (links), Tielt-Winge (midden) en Aarschot (rechts) slaan de handen in mekaar en organiseren samen een vaccinatiecentrum in de Stadsfeestzaal van Aarschot.
Volledig scherm
PREMIUM
De burgemeesters van Begijnendijk (links), Tielt-Winge (midden) en Aarschot (rechts) slaan de handen in mekaar en organiseren samen een vaccinatiecentrum in de Stadsfeestzaal van Aarschot. © Dirk Desmet

Aarschotse Stadsfeestzaal wordt omgebouwd tot vaccinatiecentrum: “Op 1 februari moeten we er klaar voor zijn”

Tielt-Winge/Aarschot/BegijnendijkIn de stadsfeestzaal in Aarschot werd vrijdag hard gewerkt aan het vaccinatiecentrum. De bedoeling is om alles klaar te hebben tegen begin februari, om er dan vanaf half februari te gaan vaccineren. Wij bezochten de zaal vandaag al voor u en geven u graag een overzicht van hoe een en ander er zal verlopen. 

 1. Alinda Van der Cruysen moet drie decennia na de feiten 15 jaar de cel in voor moord op twee bejaarde familieleden: “Ik vrees dat zij er fysiek niet klaar voor is”
  PREMIUM
  LEUVEN/TIENEN

  Alinda Van der Cruysen moet drie decennia na de feiten 15 jaar de cel in voor moord op twee bejaarde familiele­den: “Ik vrees dat zij er fysiek niet klaar voor is”

  Alinda Van der Cruysen (47) krijgt geen nieuw assisenproces. In november vorig jaar werd ze in het Leuvense assisenhof veroordeeld tot vijftien jaar cel voor de dubbele moord op haar grootoom en -tante, 29 jaar geleden in Tienen. Van der Cruysen heeft haar betrokkenheid bij de gruwelmoord altijd ontkend. Na haar veroordeling stapte ze naar Cassatie met het oog op een nieuw proces, maar daar ving de Schotense nu bot.
 2. Zowat helft chauffeurs van transportbedrijf staat vast over heel Europa door storing internet: Proximus krijgt het niet opgelost, wij na één telefoontje wel
  PREMIUM
  Tienen

  Zowat helft chauffeurs van transport­be­drijf staat vast over heel Europa door storing internet: Proximus krijgt het niet opgelost, wij na één telefoon­tje wel

  Michel Engelbosch, zaakvoerder van het gelijknamige transportbedrijf Engelbosch in het Industriepark in Tienen, zit met de handen in het haar. “Sinds maandag zitten we zonder internet. Door corona gebeurt echter zo goed als alles online. Boekingen, een container ophalen in de haven van Antwerpen: lukt niet. Onze telefoons doen het ook niet, dus wij kunnen geen klanten bereiken en zij ons niet”, zucht Michel, die 42 vrachtwagens over heel Europa heeft rondrijden.
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"