Kevin Blockx en Pieter Vander Bruggen maken de taart dagelijks voor de liefhebbers.
Volledig scherm
Kevin Blockx en Pieter Vander Bruggen maken de taart dagelijks voor de liefhebbers. © Geert Mertens

Aarschots gebak van Patisserie Deleu: “De moeilijkheid zit hem in het bakproces. En neen, dat verklap ik niet”

Ken je het Aarschots gebak al? Het is eigenlijk een appeltaart die volgens een oud recept is gemaakt. Het werd twee jaar geleden erkend als streekproduct. Bakkers Pieter Vander Bruggen en Kevin Blockx van Patisserie Deleu in de straat Schaluin maken de taart dagelijks voor de liefhebbers. “De stad mag best wel fier zijn op hun streekproduct”, vinden ze.

0 reacties

 1. Team Feyaerts op zoek naar teamgenoot voor kampioen Kenny Herremans: “Na een moeilijke start zijn we naar elkaar toegegroeid”
  autosport

  Team Feyaerts op zoek naar teamgenoot voor kampioen Kenny Herremans: “Na een moeilijke start zijn we naar elkaar toege­groeid”

  Sinds de start van de Ford Fiesta Sprint Cup in 2018 speelde de FordStore Feyaerts een voorname rol in de merkencup met de spectaculaire Ford Fiesta. In dat eerste jaar wonnen zij de eerste uitgave van het Ford Dealer Team Championship en in 2019 speelde Leuvenaar Bert Longin in de finale mee in de titelontknoping. Vorig jaar kwam een andere Leuvenaar, Kenny Herremans, kampioen in 2018, bij het team van de Ford-verdeler met vestigingen in Aarschot en Haacht. Hij pakte na een weliswaar ingekorte competitie zowel de algemene titel als een tweede kroon in het Ford Dealer Team Championship.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech