Wannes Van Herck van Deltrian, Leen Peeters van Th!nk-E, schepen van Onderwijs Geert Schellens, directrice school Elzenhof Martine Lowet, professor Bert Blocken, Pieter De Mil van ControlAir.cloud. en eerste schepen Bert Van der Auwera.
Volledig scherm
Wannes Van Herck van Deltrian, Leen Peeters van Th!nk-E, schepen van Onderwijs Geert Schellens, directrice school Elzenhof Martine Lowet, professor Bert Blocken, Pieter De Mil van ControlAir.cloud. en eerste schepen Bert Van der Auwera. © PGA

Aarschot stelt luchtreinigers van internationaal proefproject voor

AarschotAarschot stapt mee in het internationale proefproject van professoren Bert Blocken en Marc Van Ranst om de lucht in klaslokalen te reinigen. Aarschot is een leidinggevende partner in dit proefproject, waaraan meer dan 50 scholen in België en een tiental scholen in Nederland deelnemen.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.