Schoolgaande jongeren leven zich terug uit tijdens de Vlaamse loopweken voor scholen. Dit jaar is Aarschot de gastheer voor het hoogtepunt van de Vlaamse loopweken voor scholen.
Volledig scherm
PREMIUM
Schoolgaande jongeren leven zich terug uit tijdens de Vlaamse loopweken voor scholen. Dit jaar is Aarschot de gastheer voor het hoogtepunt van de Vlaamse loopweken voor scholen. © PGA

Aarschot is dit jaar gaststad voor Vlaamse loopweken voor scholen: “Alle leerlingen van Aarschot en omstreken zijn hier mee opgegroeid”

AarschotDit jaar is Aarschot gasttad voor het hoogtepunt van de Vlaamse loopweken voor scholen. Op donderdag 28 september organiseren alle partners samen een persmoment en toveren ze domein Elzenhof om tot een unieke belevingsloop.

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?