Wie van springkastelen houdt, moet zeker naar Jungle Jump in Aarschot.
Volledig scherm
PREMIUM
Wie van springkastelen houdt, moet zeker naar Jungle Jump in Aarschot. © RV

19 tips voor een onvergetelijke herfstvakantie

Na acht weken school gaat de herfstvakantie eindelijk van start. Tijd om de rekenboeken en schrijfschriften even aan de kant te schuiven en ten volste van een welverdiende vakantie te genieten. Met onze tips zal van verveling alvast geen sprake zijn.

0 reacties

 1. Schlagermuziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktoberfest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoogstraten

  Schlagermu­ziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktober­fest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”

  De organisatie achter het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, neemt nu ook Oktoberfest Antwerpen mee in handen. “Hoogstraten blijft het grootste, maar Antwerpen heeft de komende jaren nog fors groeipotentieel”, klinkt het. Ein,zwei, drei… En volgend jaar misschien ook nog Mechelen. Tickets zijn vanaf 21 april te krijgen.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 3. Geen homeparty’s meer door lockdown, dus opent Tupperware shop op industrieterrein in Aarschot: “Mensen die geen consulente kenden, wisten vaak niet waar ze terechtkonden”
  PREMIUM
  Aarschot

  Geen homeparty’s meer door lockdown, dus opent Tupperware shop op industrie­ter­rein in Aarschot: “Mensen die geen consulente kenden, wisten vaak niet waar ze terechtkon­den”

  De gekende homeparty’s van Tupperware zijn sinds de eerste lockdown niet meer mogelijk. Tupperware bleef echter niet bij de pakken zitten en gooide het over een andere boeg. Voortaan zijn ze niet alleen online terug te vinden, maar kan je nu ook zelf terecht in hun winkel in Aarschot. “Er is een totaal nieuwe wereld voor ons opengegaan”, vertelt Ann Pairoux, verdeler bij Tupperware.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen