Voorstelling kunstroute: 120 kunstenaars in 84 ateliers tijdens zevende editie van kunstroute
Volledig scherm
Voorstelling kunstroute: 120 kunstenaars in 84 ateliers tijdens zevende editie van kunstroute © PGA

120 kunstenaars stellen tentoon in 84 ateliers tijdens zevende editie van kunstroute: “Met speciaal plaatsje voor jongeren”

Aarschot, Begijnendijk, Holsbeek, Rotselaar en Scherpenheuvel-ZichemTijdens de vier weekends van november zetten 120 kunstenaars uit de regio Noord-Oost Hageland hun ateliers en tuinen open voor het publiek. De Intergemeentelijke Culturele Samenwerking (IGCS) creëerde een kunstroute doorheen Aarschot, Begijnendijk, Holsbeek, Rotselaar en Scherpenheuvel-Zichem waarlangs je in totaal 84 ateliers kan bezoeken.

  1. #tieltwingetourneeminerale
    Tielt-Winge

    #tieltwin­ge­tour­neemi­ne­ra­le

    In februari gaat alweer de zevende editie van Tournée Minérale van start. Hopelijk samen met jou! Het maakt niet uit of je nu voor de eerste keer meedoet, of al vaker een maand alcoholvrij door het leven ging. Een maand stilstaan bij je alcoholgebruik, levert je alleen maar voordelen op.Ga met ons de uitdaging aan en drink in februari een maand lang geen alcohol. Zo ervaar je wat een maand zonder met je doet. Het is niet zozeer een kwestie van jezelf iets te ontzeggen: je wint er vooral bij! Doe je mee? Deel dan je leuke ‘alcoholvrije’ foto’s op Instagram of Facebook met de hashtag #tieltwingetourneeminerale. Wij zijn er alvast klaar voor!