Enkele leerlingen van het Damiaaninstituut tijdens een actie vorig jaar.
Volledig scherm
Enkele leerlingen van het Damiaaninstituut tijdens een actie vorig jaar. © RV

11.300 euro voor ontwikkeling lesmateriaal in Damiaaninstituut

Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits subsidieert de ontwikkeling van een digitaal leerplatform Vorm- en plaatstoleranties van het Damiaaninstituut in Aarschot. Het project kan rekenen op een subsidie van 11.300 euro. In totaal wordt er 230.000 euro uitgetrokken om innovatief lesmateriaal in het technisch en beroepsonderwijs te ontwikkelen. 

0 reacties

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Staatssecretaris Mahdi op bezoek bij Het Nijswolkje naar aanleiding van de dag van de landbouw
  PREMIUM
  Aarschot

  Staatsse­cre­ta­ris Mahdi op bezoek bij Het Nijswolkje naar aanleiding van de dag van de landbouw

  Zondag 19 september is het dag van de landbouw. 46 land- en tuinbouwbedrijven zullen op een corona-veilige manier hun bedrijf openstellen voor een bezoek. Zowel zorgboerderijen, imkers, wijnbouwers als boomkwekers en zovele anderen tonen graag aan iedereen wat ze te bieden hebben. Staatssecretaris Sammy Mahdi (CD&V) draagt de landbouwers een warm hart toe en heeft bijzonder veel respect voor hun stiel. Hij ging dan ook graag op bezoek bij boerderij het Nijswolkje in Rillaar.