Enkele leerlingen van het Damiaaninstituut tijdens een actie vorig jaar.
Volledig scherm
Enkele leerlingen van het Damiaaninstituut tijdens een actie vorig jaar. © RV

11.300 euro voor ontwikkeling lesmateriaal in Damiaaninstituut

Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits subsidieert de ontwikkeling van een digitaal leerplatform Vorm- en plaatstoleranties van het Damiaaninstituut in Aarschot. Het project kan rekenen op een subsidie van 11.300 euro. In totaal wordt er 230.000 euro uitgetrokken om innovatief lesmateriaal in het technisch en beroepsonderwijs te ontwikkelen. 

0 reacties

 1. TIPS. Met deze activiteiten wordt de herfstvakantie een feest: 7 uitjes op maat van de kinderen in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  TIPS. Met deze activitei­ten wordt de herfstva­kan­tie een feest: 7 uitjes op maat van de kinderen in Leuven en het Hageland

  Van 30 oktober tot 7 november is het weer herfstvakantie en dus zijn heel wat ouders op zoek naar manieren om hun kroost bezig te houden. Vorige week gaven we al enkele tips mee voor leuke herfstkampen. Deze week gaan we op zoek naar dagactiviteiten. Op zoek naar een gezellige gezinsactiviteit? Of brengt zoon of dochter de vakantiedagen liever zonder pottekijkers door? Iedereen vindt zijn gading in het diverse aanbod aan activiteiten, voorstellingen en workshops in Diest, Kampenhout, Landen en de rest van Leuven en het Hageland. Dit zijn onze tips.
 1. Kinderopvang Sjoko-Tof wacht op beslissing Kind & Gezin na hoogrisicocontact
  Tielt-Winge

  Kinderop­vang Sjoko-Tof wacht op beslissing Kind & Gezin na hoogrisico­con­tact

  De kleuters van het tweede klas in ‘t Hagekind moesten thuisblijven nadat een leerkracht positief had getest. Alle kinderen moeten zich laten testen. Indien die positief is moeten ze in quarantaine, anders mogen ze weer naar school. Maar nu blijkt ook dat er mogelijk een coronahaard is in de buitenschoolse kinderopvang Sjoko-Tof waar zo een 30 kinderen zitten. Voorlopig is er nog geen effectieve besmetting vastgesteld, al was er wel een hoogrisicocontact. De kinderopvang wacht nu op een beslissing van Kind & Gezin. Al heeft die laatste 24 uur nodig om “na te denken”.