Bovenaan: schepen Stef Van Calster, schepen Gerry Vranken, schepen Bert Van der Auwera, schepen Annick Geyskens, Joeri Valkiers, schepen Kurt Lemmens
Onderaan: Guy Alaerts
Volledig scherm
Bovenaan: schepen Stef Van Calster, schepen Gerry Vranken, schepen Bert Van der Auwera, schepen Annick Geyskens, Joeri Valkiers, schepen Kurt Lemmens Onderaan: Guy Alaerts © rv

10 dagen Aarschot kermis met folklorestoet en muzikaal vuurwerk

AarschotOp zaterdag 20 augustus geeft de stad Aarschot om 15 uur het feestelijke startschot van Aarschot Kermis. Tot en met maandag 29 augustus genieten we 10 dagen lang van kermis in de stad. In totaal vullen 38 kermisattracties en eetkramen de Grote Markt en Bonewijk. Ze zijn telkens vanaf 14 uur open, behalve op donderdag 25 augustus, dan kan je al vanaf 10 uur kermisplezier beleven.

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. WEEKENDINTERVIEW. Wouter legt klanten vast op glasvezelplaat met een 19de-eeuwse techniek: “In het begin was het echt Breaking Bad in de huiskamer, want die stoffen waren ronduit gevaarlijk”
  PREMIUM
  Leuven

  WEEKENDIN­TER­VIEW. Wouter legt klanten vast op glasvezel­plaat met een 19de-eeuw­se techniek: “In het begin was het echt Breaking Bad in de huiskamer, want die stoffen waren ronduit gevaarlijk”

  Harder, better, faster, stronger. Zoals vastgelegd door Daft Punk wordt vooruitgang gedicteerd door de ijzeren wetmatigheid van efficiëntie. Maar in een wereld waarin gemiddeld 80 miljoen foto’s per dag op Instagram worden gezet, neemt de Leuvense fotograaf Wouter Elsen (32) net zijn toevlucht tot de traagheid, met zijn 19de-eeuwse fototoestel.