De toegang tot het zwembad van Aalter.
Volledig scherm
De toegang tot het zwembad van Aalter. © Joeri Seymortier

Zwembad zeker tot eind deze maand dicht door technisch defect

AalterZwemmers kunnen even niet in het zwembad van Aalter terecht. Het bad is dicht door een technisch defect.

 1. Eerste deelname en meteen prijs: Piet Vande Casteele (24) is Eerste Kok van België 2023
  PREMIUM
  Deinze

  Eerste deelname en meteen prijs: Piet Vande Casteele (24) is Eerste Kok van België 2023

  Deinzenaar Piet Vande Casteele (24) van Duchateau Catering heeft zondag de titel ‘Eerste Kok van België 2023' binnengerijfd. Samen met zijn souschef Marie-Louise Desplenter haalde Piet het in Flanders Expo in Gent van de drie andere finalisten tijdens de 70ste editie van de prestigieuze kookwedstrijd van Club Prosper Montagné. “Door sterrenchefs beloond worden voor het harde werk, dat geeft voldoening”, zegt Piet.
 2. Vier honden vergiftigd op paar weken tijd in dezelfde buurt: “Plots waren Juul en Doortje helemaal versuft, enkele ogenblikken later waren ze dood”
  PREMIUM
  Astene/Deinze

  Vier honden vergiftigd op paar weken tijd in dezelfde buurt: “Plots waren Juul en Doortje helemaal versuft, enkele ogenblik­ken later waren ze dood”

  In de buurt van de Gampelaeredreef in Astene (Deinze) moesten al drie gezinnen op korte tijd afscheid nemen van hun geliefde huisdier. “Onze twee bulldogs Juul en Doortje werden vergiftigd in de tuin”, zegt Frans De Backer stellig. Dinsdag dienen de hondenbaasjes klacht in bij de politie, maar hier doen ze alvast hun tragische relaas.