Bjorg Lambrecht overleed vorige week na een val in de Ronde van Polen. Vandaag is afscheid van hem genomen in de Sint-Willibrorduskerk in Knesselare, zijn thuisgemeente.
Volledig scherm
Bjorg Lambrecht overleed vorige week na een val in de Ronde van Polen. Vandaag is afscheid van hem genomen in de Sint-Willibrorduskerk in Knesselare, zijn thuisgemeente. © Photonews, videoscreenshot

Woorden van moeder ontroeren iedereen tijdens afscheid van Bjorg Lambrecht (22): “De leegte die je achterlaat, is ondraaglijk”

Familie, vrienden en sympathisanten hebben vandaag afscheid genomen van Bjorg Lambrecht. De 22-jarige renner overleed vorige week na een val in de Ronde van Polen. De plechtigheid vond plaats in de Sint-Willibrorduskerk van Knesselare, de thuisgemeente van Bjorg.

87 reacties

 • Mindfulness

  1 jaar geleden
  Anje,jij bent net zoals uw zoon een TOP talent,ik kende u zo als collega op het werk ,en nu gisteren weer opnieuw op de plechtigheid, hoe moedig van u om zelf het woord te nemen. Voor uw lieve jongen, die je zo graag zag. Veel sterkte.
 • Ivette Van Overloop

  1 jaar geleden
  Bjorg was op de eerste plaats een zoon, een kleinkind een broer en de vriend van zijn meisje !Van mensen die nu oneindig van dit zo veel te vroeg en zware verlies afzien.Wij hopen dat zij een klein beetje troost vinden dat Bjorg zo graag gezien was.Zijn familie gaat een heel zware tijd tegemoet.Laat hun de kracht vinden om dit een beetje te kunnen verwerken!Onze innige deelneming en veel sterkte voor de familie , vrienden en zijn collega's.
 • Hilde De Winter

  1 jaar geleden
  Veel sterkte aan de familie ....
 • Laurens Hostens

  1 jaar geleden
  Mooie en sterke getuigenis van mama Anje. Laat de mooie herinneringen aan Bjorg iedereen die hem lief had dit zware verlies te verwerken. Bekend of minder bekend, het verlies van een dierbare zal steeds pijn doen. RIP Bjorg en de vele anderen.
 • Filip Werbrouck

  1 jaar geleden
  Oprechte deelneming! Weet hoe lastig, oneerlijk het is om een kind te verliezen. Maar hij blijft ongetwijfeld diep in jullie hart en gedachten zitten. Dikke krachtknuffel.
 1. Grillmaster Peter De Clercq wil slot op horeca lossen: “Doe iets, of helft van restaurants gaat nooit meer open”
  PREMIUM
  Maldegem

  Grillmas­ter Peter De Clercq wil slot op horeca lossen: “Doe iets, of helft van restau­rants gaat nooit meer open”

  Peter De Clercq, presentator van Grillmasters op VIER en chef van restaurant Elckerlijc in Maldegem, luidt de alarmbel. Hij wil dat de overheid de restaurants snel weer opent, anders gaat de helft van de sector volgens hem over de kop. “Ik hoor van zowat al mijn collega’s dat de spaarboekjes op geraken. Wacht niet tot in april, want dat zou voor drama’s zorgen”, meent de gewezen wereldkampioen barbecue.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen