Naar de markt.
Volledig scherm
Naar de markt. © Photo News

Woensdagmarkt verhuist naar nieuwe locatie, Boerenmarkt blijft op vertrouwde stek

AalterDe wekelijkse woensdagmarkt in Aalter verhuist vanaf deze week naar de nieuwe locatie op de parking Sint-Cornelius.

 1. Groot feest in supporterscafé van Emiel Verstrynge: “We zijn al content als hij zijn best doet en dan wordt hij Belgisch kampioen!”
  PREMIUM
  Adegem

  Groot feest in supporters­café van Emiel Verstrynge: “We zijn al content als hij zijn best doet en dan wordt hij Belgisch kampioen!”

  Emiel Verstrynge is Belgisch kampioen veldrijden bij de beloften en dat wordt stevig gevierd in zijn supporterscafé ’t Lapperke in Adegem. Daar keken een 70-tal leden van de fanclub samen op groot scherm naar het Belgisch Kampioenschap in Middelkerke. “De ontlading was enorm”, zegt fanclubvoorzitter Piet Lammertyn. “Emiel heeft ons al veel positief verrast, maar dit hadden we totaal niet verwacht.” Het eerste vat is ondertussen al gesneuveld, maar er zullen er ongetwijfeld nog een paar volgen.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.