Tijd voor een feestje.
Volledig scherm
Tijd voor een feestje. © iStock

Witte Kaproenen klaar voor 43ste Putfeesten

AalterScouts De Witte Kaproenen uit Aalter tellen af naar zaterdag 16 oktober, voor de 43ste editie van de Putfeesten.

 1. Personeelsleden van 14 Oost-Vlaamse gemeenten kunnen fiets leasen
  De Pinte/Deinze/Zulte/Aalter/Assenede/Zelzate/Lievegem/Sint-Laureins/Kaprijke/Oosterzele/Melle/Kruisem/Merelbeke/Evergem

  Personeels­le­den van 14 Oost-Vlaam­se gemeenten kunnen fiets leasen

  De personeelsleden van 14 Oost-Vlaamse gemeenten en de Cultuurregio Leie Schelde kunnen vanaf nu een fiets leasen. Met dit project wil intercommunale Veneco zoveel mogelijk ambtenaren overtuigen om de auto thuis te laten. Het fietsleasingproject werd voorgesteld in het gemeentehuis van De Pinte in aanwezigheid van minister van Financiën en titelvoerend burgemeester Vincent Van Peteghem (CD&V).
 2. Verzekeringskantoor wordt testcentrum voor corona: “Geen tijd te verliezen. Er is te weinig testcapaciteit, dus moeten we nu handelen”
  PREMIUM
  Zomergem

  Verzeke­rings­kan­toor wordt testcen­trum voor corona: “Geen tijd te verliezen. Er is te weinig testcapaci­teit, dus moeten we nu handelen”

  Nood aan een wisser in je neus, maar je moet te lang wachten? Vanaf maandag krijgt Zomergem (Lievegem) er een testcentrum bij. Verzekeringskantoor Solvas die eerder al de geplaagde Sneltestbus door Vlaanderen liet rijden, stelt haar gebouwen ter beschikking. “Er is geen tijd te verliezen. Er is meer testcapaciteit nodig, en die geven wij”, klinkt het. Zo werkt het.