De schepenen Kristof De Blaere, Johan Van den Kerchove en Patrick Hoste gingen de rioleringswerken in Knesselare al eens van dichtbij gaan bekijken.
Volledig scherm
De schepenen Kristof De Blaere, Johan Van den Kerchove en Patrick Hoste gingen de rioleringswerken in Knesselare al eens van dichtbij gaan bekijken. © Joeri Seymortier

Werken rond Grote Kapel Knesselare zijn voor bouwverlof afgerond

KnesselareDe grote rioleringswerken in de ruime buurt van de Grote Kapel in Knesselare (Aalter) moeten voor het bouwverlof afgerond zijn.

  1. Minister Diependaele en schepen Souguir over het Gravensteen: “Het grootste gevaar is dat we door continu protest gewoon niks meer zouden doen, want dat is makkelijker”
    PREMIUM
    Gent

    Minister Diependae­le en schepen Souguir over het Graven­steen: “Het grootste gevaar is dat we door continu protest gewoon niks meer zouden doen, want dat is makkelij­ker”

    Twee jaar lang al wordt er in Gent gebakkeleid over het Gravensteen, en hoe we dat toegankelijk moeten maken. Actiegroepen protesteren tegen elk voorstel, maar veel alternatieven voor het geplande paviljoen en de lifttoren naast de donjon zijn er niet. Minister Diependaele probeerde de partijen in Gent op één lijn te krijgen, schepen Souguir zette een inspraakronde op poten, maar het oorspronkelijk plan blijft behouden. Kon dat hele proces nu echt niet anders?