De vrachtwagen verloor zijn lading nadat hij kantelde.
Volledig scherm
De vrachtwagen verloor zijn lading nadat hij kantelde. © AVS

Vrachtwagen kantelt op E40 en verliest lading: weg ligt vol met granaatappels

AalterVrijdagochtend omstreeks 2 uur is op de E40 richting de kust ter hoogte van Aalter een vrachtwagen gekanteld. Bij het ongeval verloor de vrachtwagen zijn lading granaatappels. De bestuurder raakte ook lichtgewond.

 1. Elke dag 523 vrachtwagens en 3.752 auto’s op drukke schoolroute: “Hoe kunnen schoolkinderen op de fiets zich hier veilig voelen?”
  PREMIUM
  Aalter

  Elke dag 523 vrachtwa­gens en 3.752 auto’s op drukke schoolrou­te: “Hoe kunnen schoolkin­de­ren op de fiets zich hier veilig voelen?”

  De as van de Kouter en de Weibroekdreef in Aalter moet op een doorsnee schooldag 3.572 auto’s slikken en ziet ook 523 vrachtwagens en bussen passeren. Indrukwekkende cijfers voor de zowat drukste schoolroute, waar ook meer dan 600 fietsers door passeren. Groen pleit voor de inrichting van fietsstraten en eenrichtingsverkeer. “Maar als we dat doen, staat het verkeer in heel het centrum simpelweg stil. Niet de bedoeling”, klinkt het bij het bestuur.
 2. Ann-Sophie (28), de frisse wind door Latem Leven: “Teren op het geld van mijn ouders? Zo zijn wij niet opgevoed”
  PREMIUM
  Lovendegem/Sint-Martens-Latem

  Ann-Sophie (28), de frisse wind door Latem Leven: “Teren op het geld van mijn ouders? Zo zijn wij niet opgevoed”

  Het is vooral binnenkijken in het rijke leven, maar Ann-Sophie De Clercq (28) zorgt voor het evenwicht in de nieuwe reeks Latem Leven op VTM2. Zeven dagen op zeven werkt ze in haar eigen AD Delhaize in Lovendegem bij Lievegem, en toont daarmee dat ook kinderen uit een welstellend nest keihard moeten werken voor hun geld. “Liever aan een zwembad in Monaco? Zeker niet! Mijn winkel is mijn passie en een groot deel van mijn leven”, zegt de goedlachse onderneemster. Wij gingen bij haar shoppen.
 1. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt

 2. Sieg De Doncker is besneden en wil taboe doorbreken: "Omdat je niet speciaal wil zijn, praat je daar eerst niet over"
  Play
  Club Flo

  Sieg De Doncker is besneden en wil taboe doorbreken: "Omdat je niet speciaal wil zijn, praat je daar eerst niet over"