Het nieuwe complex met links beneden de baan naar Tielt en rechts beneden de baan naar Deinze. De aftakking die bovenaan naar links loopt, is de baan naar Maldegem.
Volledig scherm
Het nieuwe complex met links beneden de baan naar Tielt en rechts beneden de baan naar Deinze. De aftakking die bovenaan naar links loopt, is de baan naar Maldegem. © Repro JSA

Verkeerssituatie op en rond E40 wijzigt drastisch

Vanaf woensdagavond 5 september verandert de verkeerssituatie op en rond het afrittencomplex van de E40 drastisch. De tijdelijke brug naast de E40 moet afgebroken worden, en dat zal het verkeer hinderen. In het weekend van 15 en 16 september wordt het helemaal chaos, want dan zal je in Aalter op geen enkele manier onder de snelweg kunnen.

6 reacties

 • Jan Van Hulle

  4 jaar geleden
  Hoe is het mogelijk dat ze daar zo traag werken ?? De A11 was in die tijdspanne al lang klaar
 • Johan Planckaert

  4 jaar geleden
  het zal daar leuk worden! man man...automobilist, trek uw plan maar...
 • Stephan Verbeke

  4 jaar geleden
  Brent, als inwoner van Aalter ben ik fier op onze Burgemeester en gemeente ! Wij gaan er met zijn allen voor ! Kan niet overal zo gezegd worden !
 • Marianne van Hamme

  4 jaar geleden
  Niet klagen dat er ongevallen gaan gebeuren
 • Jan Jets

  4 jaar geleden
  Hoeveel jaar zijn ze daar nu al bezig ? Is toch gewoon lachwekkend ?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.