Illustratiebeeld: huisvuil ophalen.
Volledig scherm
Illustratiebeeld: huisvuil ophalen. © Geert De Rycke

Vanaf morgen: ophaaldagen huisvuil, pmd, papier en karton kunnen ook in jouw gemeente wijzigen

Meetjesland/DeinzeDe ophaaldagen voor huisvuil, pmd, papier en karton kunnen vanaf morgen in het Meetjesland en de streek rond Deinze wijzigen.

 1. “Iedereen maakt zich weer op voor vakantie in eigen tuin”: bedrijf Exzo verdubbelt stockageruimte én personeel
  PREMIUM
  Aalter

  “Iedereen maakt zich weer op voor vakantie in eigen tuin”: bedrijf Exzo verdubbelt stockage­ruim­te én personeel

  Het ziet er naar uit dat we opnieuw de lente en een groot deel van de zomer noodgedwongen in eigen tuin moeten doorbrengen. En dat voelen ze bij de online tuin-, hout- en bouwhandelaar Exzo uit Aalter. “Vorig jaar zijn we door de ‘coronaboost’ tegen onze limieten gebotst. Dit jaar zijn we klaar voor de rush, met dubbel zoveel stockageruimte en extra personeel”, klinkt het bij Exzo. Wij gingen op bezoek.
 2. Wie is textielfamilie De Sutter achter overname e5-Mode? “Papa begon 58 jaar geleden met één machine. Hij zou echt trots zijn”
  PREMIUM
  Aalter/Sint-Niklaas

  Wie is textielfa­mi­lie De Sutter achter overname e5-Mode? “Papa begon 58 jaar geleden met één machine. Hij zou echt trots zijn”

  De nieuwe eigenaars van e5-mode, broers Peter (55) en Kristof De Sutter (50), hebben er deze week hun eerste werkdag opzitten. De Aalternaren kochten eind januari het failliete bedrijf met hoofdzetel in Sint-Niklaas. Het begon allemaal 58 jaar geleden met papa Renaat De Sutter die met één machine aan de slag ging. “Onze ouders zouden trots zijn op deze overname.” Wij duiken in de familiegeschiedenis.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. 84-jarige Amerikaan rijdt bijna 3.000 kilometer voor vaccin
  Play

  84-jarige Amerikaan rijdt bijna 3.000 kilometer voor vaccin