Boosterprik.
Volledig scherm
Boosterprik. © Tessa Kraan

Vaccinatiecentra Meetjesland zien medewerkers uitvallen door ziekte en quarantaine

MeetjeslandDe vier vaccinatiecentra voor het Meetjesland draaien weer op volle toeren. Toch wordt het moeilijker om medisch personeel en vrijwilligers te vinden.

 1. Van kerstbomen tot tweedehands versiering: in deze winkels in het Meetjesland en Deinze vind je de leukste kerstdecoratie
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Van kerstbomen tot tweede­hands versiering: in deze winkels in het Meetjes­land en Deinze vind je de leukste kerstdeco­ra­tie

  Staat de kerstboom al te pronken in je woonkamer? Of ben je nog aan het twijfelen met welke kleur ballen je hem dit jaar wil versieren? De feestdagen zijn in ieder geval in aantocht en dat wil zeggen dat het weer tijd is om je kerstversiering van onder het stof te halen. Heb je nog niet alles in huis of ben je op zoek naar iets nieuws? Wij helpen je graag op weg en gingen op zoek naar zes winkels in het Meetjesland en Deinze waar je alles vindt om je huis helemaal ‘kerstproof’ te maken.
 2. Na 43 jaar goed nieuws voor bewoners langs Schipdonkkanaal? “Laat plannen voor verbreding vallen, wij willen ons huis eindelijk kunnen renoveren”
  PREMIUM
  Zomergem

  Na 43 jaar goed nieuws voor bewoners langs Schipdonk­ka­naal? “Laat plannen voor verbreding vallen, wij willen ons huis eindelijk kunnen renoveren”

  Komt er eindelijk een einde aan de impasse rond het Schipdonkkanaal? In Nederland werd maandag een intentieverklaring ondertekend rond de estuaire vaart. Dat moet toelaten om straks met versterkte binnenvaartschepen over de Noordzee en de monding van de Westerschelde in Nederland te varen, waardoor de verbreding van en verdieping van het Schipdonkkanaal niet meer nodig is.