Het team van het Herbakkersfestival is er klaar voor.
Volledig scherm
PREMIUM
Het team van het Herbakkersfestival is er klaar voor. © Joeri Seymortier

UIT-TIPS voor het drukste feestweekend van de zomer: van Clouseau op Rijvers, over Flip Kowlier in Eeklo, tot K3 in Deinze

Meetjesland/DeinzeWe staan in het Meetjesland en Deinze voor het drukste feestweekend van de zomer. Met onder andere het Rijvers Festival in Zomergem, het Herbakkersfestival in Eeklo en de Balloonmeeting in Deinze is er keuze ten over. Wij zetten de leukste uitjes op een rijtje.

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Kelly verkiest bucketlist van haar ongeneeslijk zieke zonen (15) boven peperduur medicijn: “Liever hun dromen realiseren dan het onvermijdelijke uit te stellen”
  PREMIUM
  EEKLO

  Kelly verkiest bucketlist van haar ongenees­lijk zieke zonen (15) boven peperduur medicijn: “Liever hun dromen realiseren dan het onvermijde­lij­ke uit te stellen”

  Wat zou je doen als je kinderen nog 10 jaar te leven hebben? Het is de tergende vraag waar mama Kelly dagelijks mee worstelt. Zo lijden haar tweelingzonen Jenko en Ieben aan de zeldzame en ongeneeslijke ziekte TTR-FAP die hun organen geleidelijk aan beschadigt. “Het medicijn kost 330.000 euro per jaar en werkt alleen afremmend. Dan maak ik liever met hen die wereldreis nu dat nog kan."