Eddy Planckaert en zijn team aan zijn kasteel in Frankrijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Eddy Planckaert en zijn team aan zijn kasteel in Frankrijk. © RV

Stellingen rond Chateau Planckaert komen uit Aalter: “AFIX Group zorgt voor veiligheid van onze hele familie”

Aalter/NeveleDe stellingen rond het ‘chateau’ van de familie Planckaert die elke week door 1,4 miljoen Vlamingen op televisie gezien worden, komen uit Aalter. Het is de firma AFIX Group uit de Durmelaan die de stellingen mocht leveren. En daar parkt AFIX Group graag mee uit. Wij gingen in het bedrijf op bezoek.

 1. Elke dag 523 vrachtwagens en 3.752 auto’s op drukke schoolroute: “Hoe kunnen schoolkinderen op de fiets zich hier veilig voelen?”
  PREMIUM
  Aalter

  Elke dag 523 vrachtwa­gens en 3.752 auto’s op drukke schoolrou­te: “Hoe kunnen schoolkin­de­ren op de fiets zich hier veilig voelen?”

  De as van de Kouter en de Weibroekdreef in Aalter moet op een doorsnee schooldag 3.572 auto’s slikken en ziet ook 523 vrachtwagens en bussen passeren. Indrukwekkende cijfers voor de zowat drukste schoolroute, waar ook meer dan 600 fietsers door passeren. Groen pleit voor de inrichting van fietsstraten en eenrichtingsverkeer. “Maar als we dat doen, staat het verkeer in heel het centrum simpelweg stil. Niet de bedoeling”, klinkt het bij het bestuur.
 1. Martine Tanghe zingt samen met Samson & Gert!
  Play

  Martine Tanghe zingt samen met Samson & Gert!

 2. Zo brengen transportbedrijven het coronavaccin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrijke rol
  Play

  Zo brengen transport­be­drij­ven het coronavac­cin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrij­ke rol