Stanse Van Synghel in Malaga.
Volledig scherm
PREMIUM
Stanse Van Synghel in Malaga. © VRT Max

Stanse (17) ging op reis zonder ouders, en toont avonturen op VRT Max: “De vrijheid hebben om alles zelf te beslissen was de max”

AalterStanse Van Synghel (17) uit Aalter is te zien in de nieuwe reeks ZOOV op VRT Max. ZOOV staat voor ‘Zonder Ouders Op Vakantie’ en toont de avonturen van zes jongeren die voor het eerst solo op reis trekken. Het werden negen onvergetelijke dagen in Malaga. “Zonder dat programma zou ik nooit alleen naar Spanje gemogen hebben”, beseft Stanse maar al te goed.

 1. Waar kan je nog zwemmen in Meetjesland? Zwembad Eeklo tijdelijk dicht, Maldegem sluit volgend jaar voor grote werken, Evergem bouwt nieuw
  PREMIUM
  Maldegem/Eeklo/Evergem

  Waar kan je nog zwemmen in Meetjes­land? Zwembad Eeklo tijdelijk dicht, Maldegem sluit volgend jaar voor grote werken, Evergem bouwt nieuw

  Zwemmers krijgen het moeilijk in het Meetjesland. Het zwembad van Eeklo sluit op 1 december voor maanden de deuren. Ook het zwembad van Maldegem moet volgend jaar voor zowat vier maanden dicht. In Evergem is dan weer de bouw van een nieuw zwembad gestart, en sluit het oude volgende zomer. Waar kunnen zwemmers nog terecht?
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.