De bestuurder verloor de controle over het stuur.
Volledig scherm
De bestuurder verloor de controle over het stuur. © AVS

Sneeuw maakt wegen verraderlijk: automobilist verliest controle op E40 en botst tegen vangrail

Aalter/NeveleDe sneeuw heeft zaterdag zijn tol geëist op de weg. Op de E40 tussen Nevele en Aalter richting kust verloor een bestuurder van een BMW de controle en botste vervolgens tegen de vangrail. De bestuurder werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis.

 1. Oud en jong willen samen De Messink kopen: “Wie heeft hier niet zijn eerste pint gedronken of eerste lief gekust? Dit jeugdhuis mag niet verdwijnen”
  PREMIUM
  Zomergem

  Oud en jong willen samen De Messink kopen: “Wie heeft hier niet zijn eerste pint gedronken of eerste lief gekust? Dit jeugdhuis mag niet verdwijnen”

  Verschillende generaties in Zomergem slaan de handen in mekaar om jeugdhuis De Messink te kopen. Het gebouw in het smalle ‘schoolstraatje’ aan de Dreef wordt verkocht, en de huidige gebruikers krijgen de eerste kans. Maar daar is geld voor nodig. Met leuke acties gaan ‘De Messink Veteranen’ nu op zoek naar minstens 80.000 euro. “Wie heeft daar zijn eerste liefje niet gekust? De Messink mag niet verdwijnen”, klinkt het.
 2. Familiebedrijf BCA bouwt al 50 jaar woningen op maat: “Vanaf ons twaalfde hielpen wij al mee op de werf”
  Commerciële redactie

  Familiebe­drijf BCA bouwt al 50 jaar woningen op maat: “Vanaf ons twaalfde hielpen wij al mee op de werf”

  Het Bouw Coördinatiekantoor Andries, kortweg BCA, is al bijna vijftig jaar een vaste waarde in Aalter. Het familiebedrijf, dat zich specialiseerde in sleutel-op-de-deur woningen, evolueerde naar een volwaardig aannemersbedrijf en projectontwikkelaar met aandacht voor de nieuwste manier van wonen. Maar anders dan de typische grote ondernemingen blijft het familiale karakter een van de belangrijkste waarden die het bedrijf wil uitdragen. “Voor ons geen gestandaardiseerd werk, maar een woning zoals de klant die wil.”
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val