De Pluba gaat tegen de vlakte.
Volledig scherm
De Pluba gaat tegen de vlakte. © Joeri Seymortier

Sloop Pluba gaat nu echt van start: nieuwbouw komt in de plaats

AalterDe sloop van de leegstaande winkel Pluba in het hart van Aalter, gaat nu echt van start. Vanaf maandag 27 september starten de werken.

 1. Tom Buyle (FC Kleit) houdt Bellem met gestopte penalty in slotminuut van winst: “Defensief stond het goed, offensief brachten we te weinig”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Tom Buyle (FC Kleit) houdt Bellem met gestopte penalty in slotminuut van winst: “Defensief stond het goed, offensief brachten we te weinig”

  Het duel in tweede provinciale A tussen FC Kleit en SK Bellem eindigde op een brilletje. Na een matige wedstrijd konden beide trainers zich verzoenen met het 0-0-gelijkspel. Al stak Bellem in de slotfase wel beide handen uit naar een tweede driepunter. Voor de ploeg van trainer Michiel De Zutter was Kleit-doelman Tom Buyle de spelbreker van dienst. Hij stopte in de slotminuut een strafschop van Lennert Taghon.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.