Zo zal de Griezelbox eruitzien.
Volledig scherm
Zo zal de Griezelbox eruitzien. © SK Bellem

SK Bellem moet populaire Halloweentocht schrappen, maar pakt uit met Griezelbox

BellemSK Bellem kan dit jaar de populaire Halloweentocht niet laten doorgaan. In de plaats wordt wel een Griezelbox gelanceerd.

 1. Jelle Schelstraete uit Aalter begint aan nieuw hoofdstuk als toekomstig technisch directeur bij Voetbalbond: “Er wacht mij geweldige uitdaging”

  Jelle Schelstrae­te uit Aalter begint aan nieuw hoofdstuk als toekomstig technisch directeur bij Voetbal­bond: “Er wacht mij geweldige uitdaging”

  Op een dag vind je de job van je leven. En dat geldt ook voor Jelle Schelstraete (32) uit Aalter. Vrijdag trok hij als toekomstig technisch directeur van de Voetbalbond voor zijn eerste werkdag naar Tubeke. In de schaduw van bondscoach Martinez mag hij rijpen in een nieuwe uitdagende job. Een kennismaking met de bachelor sportmanagement mocht niet uitblijven.
 2. Aalter koopt oud klooster Knesselare voor 1 miljoen euro: “Binnen 3 jaar staat hier een multifunctioneel centrum”
  PREMIUM
  Knesselare

  Aalter koopt oud klooster Knesselare voor 1 miljoen euro: “Binnen 3 jaar staat hier een multifunc­ti­o­neel centrum”

  De gemeente Aalter heeft een overeenkomst op zak met de Broeders van Liefde, en koopt het oud klooster van Knesselare voor de ronde som van 1 miljoen euro. Tegen 2023 wil het gemeentebestuur daar een nieuw multifunctioneel centrum bouwen, waar onder andere verenigingen, kinderopvang en bibliotheek een thuis kunnen vinden. Aalter verkoopt op haar beurt ook andere gebouwen aan de Broeders van Liefde, zodat uiteindelijk maar 100.000 euro moet betaald worden. Ontdek hier de deal.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?