De mobiele studio van Radio Meteor.
Volledig scherm
De mobiele studio van Radio Meteor. © RV

Radio Meteor gaat deze zomer on tour: zondag première in Jardin Rosé in Bellem

AalterRadio Meteor, met een nieuwe studio in het begin van de Bellemstraat in Aalter, trekt deze zomer on tour.

 1. Nog één maand voor start Kaaifeesten: “Hopen op versoepelingen, anders wordt het vedettenparade met Covid Safe Ticket”
  PREMIUM
  Eeklo

  Nog één maand voor start Kaaifees­ten: “Hopen op versoepe­lin­gen, anders wordt het vedettenpa­ra­de met Covid Safe Ticket”

  Nog een maand en dan viert Eeklo de Kaaifeesten. Het eerste weekend van oktober moeten duizenden mensen naar de rommelmarkt komen, en honderden mensen meezingen met Willy Sommers en co. Maar wat worden de regels? “Hopelijk komen er nog versoepelingen, want nu mogen er vanaf oktober nog maar maximum 500 mensen in onze tent. En dat gaat niet bij ons”, zegt Dirk Mussche.
 2. Nu al kritiek op circulatieplan, maar De Crem beantwoordt de vragen: “30 per uur is niet tergend traag, maar verantwoordelijk traag”
  PREMIUM
  Aalter

  Nu al kritiek op circulatie­plan, maar De Crem beant­woordt de vragen: “30 per uur is niet tergend traag, maar verantwoor­de­lijk traag”

  In Aalter rij je vanaf woensdag 1 september volgens een nieuw circulatieplan door de straten. Het grootste deel van het plan moet nog van kracht gaan, maar nu al overheersen de negatieve reacties op sociale media. Waarom mag je nog maar dertig per uur in de meeste centrumstraten? Is 1 september wel een ideale startdag? En waarom mag je nog maar drie uur gratis parkeren op de centrumparkings? Wij leggen de vragen voor aan burgemeester Pieter De Crem.
 1. Jens Vandenbroecke blijft bescheiden in ambities van MVC Banden Nollet Aalter: “Behoud is het enige doel”
  MINIVOETBAL EERSTE NATIONALE

  Jens Vanden­broec­ke blijft bescheiden in ambities van MVC Banden Nollet Aalter: “Behoud is het enige doel”

  MVC Banden Nollet Aalter dofte zich vorig seizoen op voor het eerste seizoen in eerste nationale. De kalendermaker had voor de promovendus in het seizoenbegin vier wedstrijden op rij buitenshuis gepland. Het belette de ploeg niet om twee van die wedstrijden tot een goed einde te brengen. In Kortemark en in Nazareth pakte Aalter de drie punten. Het is dan ook wat verrassend dat speler en bestuurslid Jens Vandenbroecke gewoon hoopt dat zijn team het verblijf in de hoogste reeks hoopt te verlengen.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.