Kroegentocht.
Volledig scherm
Kroegentocht. © Shutterstock

Putfeesten worden vervangen door nieuw initiatief: culinaire kroegentocht EstaminEET

AalterDe vzw Scouts Aalter zet een punt achter de Putfeesten en pakt op zaterdag 15 oktober voor het eerst uit met een culinaire kroegentocht.

 1. Van Evergem tot Aalter: deze kerstmarkten in het Meetjesland en Deinze dompelen je volledig onder in de kerstsfeer
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Van Evergem tot Aalter: deze kerstmark­ten in het Meetjes­land en Deinze dompelen je volledig onder in de kerstsfeer

  Sinterklaas is nog maar net in het land, maar we tellen met zijn allen al volop af naar de kerstdagen. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Heb jij zin om de kerstsfeer op te snuiven? Wij lijsten acht kerstmarkten op in het Meetjesland en Deinze om helemaal in de kerststemming te komen.
 2. Van wintermarkt en kersthuisje tot WK-dorpen: 5 tips voor het weekend van 26 november in de regio Deinze-Meetjesland
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Van winter­markt en kersthuis­je tot WK-dor­pen: 5 tips voor het weekend van 26 november in de regio Dein­ze-Meetjes­land

  Op zoek naar leuke uitstapjes voor het weekend van 26 en 27 november in het Meetjesland en de streek rond Deinze? Dan heb je hieronder alvast een kleine selectie. Met de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Marokko is één van de WK-dorpen in de regio sowieso een leuke uitstap. Daarnaast kan je in Lotenhulle (Aalter) terecht op een wintermarkt en in Olsene kan je het mooiste kersthuisje van Vlaanderen bewonderen.