Chef Broes Tavernier in zijn restaurant 't Vijfde Seizoen samen met grootmeester Geert Van Hecke van De Karmeliet, van wie hij de kneepjes leerde. Archieffoto.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef Broes Tavernier in zijn restaurant 't Vijfde Seizoen samen met grootmeester Geert Van Hecke van De Karmeliet, van wie hij de kneepjes leerde. Archieffoto. © Joeri Seymortier

Onze toppers houden stand in Gault&Millau: “Mooie scores zijn leuk, maar nu is het vooral belangrijk om je zaak gezond te houden”

Meetjesland/DeinzeDe toprestaurants uit het Meetjesland en de regio Deinze houden in dit coronajaar allemaal stand in de eetgids Gault&Millau. ’t Aards Paradijs uit Merendree behaalt met 16 op 20 de hoogste score. In het Meetjesland blijft ’t Vijfde Seizoen uit Aalter met 15 op 20 de nummer 1. Ook Bistro Julien uit Lievegem krijgt een podiumplaats. “Mooie scores zijn leuk, maar in dit jaar is het vooral belangrijk om je zaak gezond te kunnen houden”, zegt Broes Tavernier van ’t Vijfde Seizoen. Ontdek hier alle restaurants uit je buurt.

 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama