Kermis.
Volledig scherm
Kermis. © Ton Wiggenraad

Nieuw feestcomité Maria-Aalter brengt vernieuwde kermis

Het dorp Maria-Aalter viert dit weekend kermis. Een nieuw feestcomité legt enkele nieuwe accenten.

0 reacties

 1. De Crem maakt twee weken na invoering nieuw circulatieplan in Aalter balans op: “Chaos die door oppositie voorspeld werd is er niet gekomen”
  PREMIUM
  Aalter

  De Crem maakt twee weken na invoering nieuw circulatie­plan in Aalter balans op: “Chaos die door oppositie voorspeld werd is er niet gekomen”

  Twee weken na de invoering van het nieuwe circulatieplan in Aalter, is het tijd voor het eerste rapport. Burgemeester Pieter De Crem (CD&V) klopt op de borst, maar oppositiepartij Groen komt aandraven met een waslijst vol broodnodige aanpassingen. Volgens de politie zijn de veranderingen goed verteerd. “Eerst sensibiliseren, maar wie zich dan niet aanpast zal toch geverbaliseerd worden”, klinkt het daar.
 2. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.