Voorzitter Christoph Mouton (midden) met zijn nieuw verkozen bestuursploeg van N-VA Aalter.
Volledig scherm
Voorzitter Christoph Mouton (midden) met zijn nieuw verkozen bestuursploeg van N-VA Aalter. © Joeri Seymortier

N-VA Aalter neemt ambitieuze doorstart: “Meer gezicht krijgen, en niet langer het kleine broertje van CD&V zijn”

AalterN-VA Aalter heeft het nieuwe bestuur verkozen en neemt een doorstart richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2024. Met grote ambitie.

 1. HUIZENJACHT. Olsene, de kleinste deelgemeente van Zulte: “Voor een nieuwbouwwoning van 800 vierkante meter moet je richting een half miljoen kijken”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Olsene, de kleinste deelgemeen­te van Zulte: “Voor een nieuwbouw­wo­ning van 800 vierkante meter moet je richting een half miljoen kijken”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen, en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek op de lokale immomarkt. Deze week: Olsene, dat samen met Zulte en Machelen-aan-de-Leie de gemeente Zulte vormt. “Olsene bevindt zich niet ver van de steden Deinze en Waregem en dankzij de aanwezigheid van het op- en afrittencomplex van de E17 is er een vlotte verbinding met Kortrijk en Gent. Het is dan een trekpleister voor jonge gezinnen die Gent en Deinze ontvluchten”, klinkt het.
  Zulte
 2. Na 9 maanden wordt buffetrestaurant Carte Blanche slachtoffer van eigen succes: “Op zoek naar een groter pand waar we wél optredens mogen organiseren”
  PREMIUM

  Na 9 maanden wordt buffetres­tau­rant Carte Blanche slachtof­fer van eigen succes: “Op zoek naar een groter pand waar we wél optredens mogen organise­ren”

  Negen maanden nadat buffetrestaurant Carte Blanche de deuren opende in de voormalige Spar-vestiging in de Stationsstraat, eindigt het verhaal alweer. Uitbater Patrick Van Hoorebeke zegt het concept geen vaarwel, maar gaat op zoek naar een grotere locatie. Eentje waar hij wél grote namen als Frank Galan en Willy Sommers kan boeken, iets waar hij in de Stationsstraat geen vergunning voor had. Bovendien was het gebouw niet brandveilig verklaard door de brandweer om er feesten te mogen geven.”
  Lievegem