Het nieuwe snellaadstation op parking Aard in Aalter is sinds maandagochtend in gebruik.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe snellaadstation op parking Aard in Aalter is sinds maandagochtend in gebruik. © Joeri Seymortier

Meetjesland heeft eerste snellaadstation voor elektrische wagens: “Volgeladen in 15 minuten in plaats van 4 uur”

AalterJe elektrische wagen volladen om er 300 kilometer mee te kunnen rijden? Dat kan vanaf nu in 15 minuten in plaats van 4 uur, in het nieuwe snellaadstation op parking Aard in Aalter. Hoe werkt het? En wat betaal je voor zo’n snellaadbeurt? Wij gingen tanken.

 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. Groot feest in supporterscafé van Emiel Verstrynge: “We zijn al content als hij zijn best doet en dan wordt hij Belgisch kampioen!”
  PREMIUM
  Adegem

  Groot feest in supporters­café van Emiel Verstrynge: “We zijn al content als hij zijn best doet en dan wordt hij Belgisch kampioen!”

  Emiel Verstrynge is Belgisch kampioen veldrijden bij de beloften en dat wordt stevig gevierd in zijn supporterscafé ’t Lapperke in Adegem. Daar keken een 70-tal leden van de fanclub samen op groot scherm naar het Belgisch Kampioenschap in Middelkerke. “De ontlading was enorm”, zegt fanclubvoorzitter Piet Lammertyn. “Emiel heeft ons al veel positief verrast, maar dit hadden we totaal niet verwacht.” Het eerste vat is ondertussen al gesneuveld, maar er zullen er ongetwijfeld nog een paar volgen.