Het nieuwe snellaadstation op parking Aard in Aalter is sinds maandagochtend in gebruik.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe snellaadstation op parking Aard in Aalter is sinds maandagochtend in gebruik. © Joeri Seymortier

Meetjesland heeft eerste snellaadstation voor elektrische wagens: “Volgeladen in 15 minuten in plaats van 4 uur”

AalterJe elektrische wagen volladen om er 300 kilometer mee te kunnen rijden? Dat kan vanaf nu in 15 minuten in plaats van 4 uur, in het nieuwe snellaadstation op parking Aard in Aalter. Hoe werkt het? En wat betaal je voor zo’n snellaadbeurt? Wij gingen tanken.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.