Frederik en Joke van Burgerliefde.
Volledig scherm
Frederik en Joke van Burgerliefde. © Joeri Seymortier

Liefde is… samen hamburgers bakken: Joke (37) en Frederik (43) starten Burgerliefde

UrselJoke Boeckmans (37) en Frederik D’hooge (43) uit Ursel (Aalter) starten hun eigen hamburgerkraam en geven het de naam Burgerliefde.

 1. LEVENSVERHAAL. Afscheid van Lotenhulse dorpsacteur Roland De Clercq (76), alias Gebuurke: “Hij kwam nog maar op het podium, en iedereen begon al te lachen”
  PREMIUM
  Lotenhulle

  LEVENSVER­HAAL. Afscheid van Lotenhulse dorpsac­teur Roland De Clercq (76), alias Gebuurke: “Hij kwam nog maar op het podium, en iedereen begon al te lachen”

  Lotenhulle (Aalter) rouwt na de plotse dood van Roland De Clercq, in het dorp door iedereen ‘Gebuurke’ genoemd. Hij werkte een leven lang als postbode, maar genoot vooral naam en faam als acteur bij de plaatselijke toneelbond. Gebuurke werd amper 76 jaar en stierf thuis. “Een steracteur, zeer professioneel”, schetst vriend Dirk De Smul. “Een man met de eeuwige glimlach.”
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.