Ereburgemeester Jan De Crem.
Volledig scherm
PREMIUM
Ereburgemeester Jan De Crem. © Archief Seymortier

LEVENSVERHAAL. Jan De Crem (94), vader van Pieter (60) en de man die 35 jaar burgemeester van Aalter was: “Dankzij hem is onze gemeente nu zo mooi geworden”

AalterHet overlijden van ereburgemeester Jan De Crem (94) dompelt Aalter in rouw. Hij was het die van 1959 tot 1994 de basis legde voor het Aalter dat we vandaag kennen. Vanaf het moment dat zijn zoon Pieter (60) burgemeester werd, verdween hij op de achtergrond. Ergens spijt van? “Echt van niets. Om het met de woorden van Edith Piaf te zeggen: ‘Je ne regrette rien’”, zei de man ooit in onze krant. Zijn levensverhaal.

  1. Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
    PREMIUM
    Oost-Vlaanderen

    Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

    Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Kasteel van Poeke in Aalter tot de oude Sint-Baafsabdij in Gent: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.