In de maaltijdbox van Hello Fresh vond Nele een muis.
Volledig scherm
PREMIUM
In de maaltijdbox van Hello Fresh vond Nele een muis. © Nele Saey

Klant van HelloFresh vindt tussen verse groenten in box... levende muis, die z’n buikje volvrat

KnesselareMaaltijdboxleverancier HelloFresh verrast zijn klanten wekelijks met verse ingrediënten en bijhorende recepten, maar soms kan de inhoud van het pakket ook aardig tegenvallen. Zo vond Nele Saey uit Knesselare tot haar eigen verbazing een muis tussen de producten. “We nemen dit soort incidenten erg serieus”, klinkt het bij HelloFresh. 

 1. Hij werkte als arbeider bij Volvo Cars, nu leidt Robin Tonniau (37) PVDA naar de federale verkiezingen: “In de fabriek heb ik een dik vel gekweekt”
  PREMIUM

  Hij werkte als arbeider bij Volvo Cars, nu leidt Robin Tonniau (37) PVDA naar de federale verkiezin­gen: “In de fabriek heb ik een dik vel gekweekt”

  “Ik heb geen diploma en ben geen intellectueel. Maar ik weet wél hoe het leven en de politiek werken.” Aan het woord: Robin Tonniau uit Ronse, bij PVDA verkozen als Oost-Vlaams lijsttrekker voor federale verkiezingen. Opmerkelijk, want Tonniau is een fabrieksarbeider. Maar wél een met een brede interesse en een politiek talent. “Al die holle termen en die wetteksten die in het parlement gebruikt worden, begrijpen ze dat zelf wel nog?” Hij vertelt ons over zijn bijzondere carrièreswitch.
  Gent
 2. Eeklo doet mee aan Vlaams kampioenschap tegelwippen en deelt premies uit tot 1.000 euro: “Inwoners aansporen om te ontharden”
  PREMIUM

  Eeklo doet mee aan Vlaams kampioen­schap tegelwip­pen en deelt premies uit tot 1.000 euro: “Inwoners aansporen om te ontharden”

  Vandaag is het startschot gegeven van het Vlaams kampioenschap Tegelwippen. Naar het voorbeeld van Nederland trachten 150 gemeentes om het grootste aantal vierkante meters te ontharden in de strijd tegen de klimaatopwarming. Ook Eeklo neemt de handschoen op, maar het moedigt zijn inwoners ook om zelf initiatief te nemen. “We kennen meer hitte- en waterproblemen dan vroeger”, vertelt schepen van Klimaat Filip De Smet (CD&V). Wij gingen langs.
  Eeklo