De Sint-Corneliuskerk van Aalter.
Volledig scherm
De Sint-Corneliuskerk van Aalter. © Joeri Seymortier

Kerken kosten gemeente Aalter dit jaar weer 442.000 euro

AalterDe acht kerken in Aalter kosten de gemeente dit jaar 442.000 euro.

 1. Sociale huisvestingsmaatschappijen Habitare+, KLE Het Volk en Volkshaard smelten samen: “Kandidaat-huurders schrijven zich maar één keer in”
  Deinze/Aalter/De Pinte/Melle/Nazareth/Sint-Martens-Latem/Gavere/Destelbergen/Merelbeke/Zulte/Lievegem

  Sociale huisves­tings­maat­schap­pij­en Habitare+, KLE Het Volk en Volkshaard smelten samen: “Kandidaat-huur­ders schrijven zich maar één keer in”

  De sociale huisvestingsmaatschappijen Habitare+, Kleine Landeigendom Het Volk en Volkshaard smelten samen tot één woonmaatschappij. Deze zal vanaf 2023 actief zijn in 11 steden en gemeenten ten zuiden van Gent, goed voor 2.800 sociale woningen en 300 woningen die door sociale verhuurkantoren worden verhuurd. “Voor de huurders verandert er niets, behalve dat de dienstverlening verbetert”, zegt voorzitter Louis Vervloet.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.