Rusthuis Veilige Have in Aalter.
Volledig scherm
Rusthuis Veilige Have in Aalter. © Joeri Seymortier

Jongeren ontdekken of zorgberoep iets voor hen is in wzc Veilige Have

AalterWoonzorgcentrum Veilige Have uit Aalter krijgt op donderdag 21 oktober een pak studenten over de vloer, die de zorgsector van dichtbij willen leren kennen. Het gaat om een zorgberoepenrally, georganiseerd door de provincie Oost-Vlaanderen en vzw Het Beroepenhuis.

 1. Zowat overal omrijden door 10 grote werven in Aalter: “Natuurlijk is er hinder, maar het is de enige manier om vooruit te geraken”
  PREMIUM
  Aalter

  Zowat overal omrijden door 10 grote werven in Aalter: “Natuurlijk is er hinder, maar het is de enige manier om vooruit te geraken”

  Wie door Aalter rijdt kan niet om de grote werven en wegenwerken heen. Niet minder dan tien grote werken lopen nu, of worden binnenkort opgestart. Van de geluidsmuren langs de E40, over het fietspad in de Overleiestraat, tot de Kapellestraat in Knesselare. Waar moet je overal omrijden? En hoe lang duurt de hinder? Wij zetten de tien werven op een rijtje.
 2. Wendy Van Wanten gaat als Iris naar ‘Het Huis’: “Wendy is leven in een fantasie, terwijl Iris zich liever verstopt”
  PREMIUM
  Aalter/Oostende

  Wendy Van Wanten gaat als Iris naar ‘Het Huis’: “Wendy is leven in een fantasie, terwijl Iris zich liever verstopt”

  Wendy Van Wanten (61) is dinsdagavond de centrale gast in ‘Het Huis’ op Een. Alhoewel het eigenlijk Iris Vandenkerckhove is die programmamaker Eric Goens beter wil leren kennen. Met een duik in haar kinderjaren in Oostende, de gouden jaren na de PinUp Club, en oprechte emoties laat Wendy zich zien van een kant die ze zelden openbaar maakt. “Wendy was voor mij een vlucht voor verborgen verdriet”, bekent La Van Wanten. Haar verhaal.