Jonas werd in elkaar geslagen tijdens een wedstrijd.
Volledig scherm
PREMIUM
Jonas werd in elkaar geslagen tijdens een wedstrijd. © DVEG

Jonas (34) werd tijdens match bewusteloos geslagen, dader riskeert nu jaar cel: “In 29 jaar voetbal nooit zo’n agressie meegemaakt”

Aalter/DeinzeHij stond in het verleden al terecht voor diefstal en gewelddadige feiten, maar in augustus van vorig jaar maakte amateurspeler T.V. (23) uit Brugge het wel heel bont. Tijdens een oefenmatch tegen The Red-White Boys uit Aalter deelde de twintiger zo'n harde klap uit aan tegenstander Jonas Strobbe (34) dat die laatste het bewustzijn verloor. Hij riskeert nu een celstraf van een jaar. “Zo’n feiten kunnen absoluut niet door de beugel. Niet op het veld, en ook niet ernaast.”

  1. Ellenlange rijen en volgeladen karren tijdens totale uitverkoop ‘Kleine Delhaize’: “Een rekening boven de 500 euro? Geen uitzondering, vandaag”
    PREMIUM
    Eeklo

    Ellenlange rijen en volgeladen karren tijdens totale uitverkoop ‘Kleine Delhaize’: “Een rekening boven de 500 euro? Geen uitzonde­ring, vandaag”

    50 procent korting op een product is altijd verleidelijk. Maar wanneer het volledige assortiment van een winkel zo is afgeprijsd, wordt het pas echt interessant. Zo hield de ‘kleine’ Delhaize in de Stationsstraat in Eeklo zaterdag een totale uitverkoop nadat ze eerder het faillissement hadden aangekondigd. Dat leidde tot ellenlange rijen, volgeladen laden karren en extreem hamstergedrag. “Ik zag al een dame met een volledige kar Red Bull naar buiten lopen.”