Jeroen Denaeghel leidt ons rond door het Muziekbos in Ronse, vlakbij zijn deur. Hij verhuisde enkele jaren geleden van Gent naar het Waalse Ellezelles.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Denaeghel leidt ons rond door het Muziekbos in Ronse, vlakbij zijn deur. Hij verhuisde enkele jaren geleden van Gent naar het Waalse Ellezelles. © Ronny De Coster

Jeroen Denaeghel (49) blikt terug op 20 jaar Big Brother: “Qua impact kan je het vergelijken met het krijgen van een kind”

Oost-VlaanderenZijn wilde haren is hij kwijt, maar welbespraakt is hij nog steeds. Jeroen Denaeghel (49) stootte in 2000 door naar de finale van het legendarische eerste seizoen van realityshow Big Brother. Vandaag, exact twintig jaar later, is de Meetjeslander woordvoerder voor het Agentschap Natuur en Bos. Op eigen initiatief gidst hij ons rond door het Muziekbos in Ronse. “Ik ben diep vanbinnen altijd al een natuurmens geweest. Niet is rustgevender dan vogels spotten.”

 1. Aanschuiven van Drongen tot Aalter op E40 richting kust
  aalter/drongen

  Aanschui­ven van Drongen tot Aalter op E40 richting kust

  Op de E40 naar de kust is het zaterdagvoormiddag aanschuiven van Drongen tot Aalter, of over een afstand van ruim 11 kilometer. Automobilisten verliezen er een goed uur. Het was al de hele zaterdagvoormiddag druk op de E40 naar de kust, en in de drukte kwam het nabij Aalter kort na elkaar tot twee verschillende ongevallen. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Omstreeks 11.15 uur was een van die twee ongevallen afgehandeld.
 2. ‘t Biezemhof blaast 50 kaarsjes uit, maar zonder peetvader Cyriel: “Bij alles wat we hier doen, denken we aan hoe hij het zou gewild hebben”
  PREMIUM
  Aalter

  ‘t Biezemhof blaast 50 kaarsjes uit, maar zonder peetvader Cyriel: “Bij alles wat we hier doen, denken we aan hoe hij het zou gewild hebben”

  Restaurant en feestzaal ’t Biezemhof in Aalter bestaat vijftig jaar. Het ‘huis van vertrouwen’ verloor in maart vorig jaar nog peetvader Cyriel Smessaert. Maar weduwe Nadine Holderick (55) en dochter Nathalie Smessaert (48) zetten zijn levenswerk met trots verder. “In elke beslissing die we nemen houden we rekening met hoe Cyriel het zou gewild hebben”, klinkt het.