Jan De Crem (links) ruim 10 jaar geleden op het feest van '50 jaar Aalter Industrie'.
Volledig scherm
Jan De Crem (links) ruim 10 jaar geleden op het feest van '50 jaar Aalter Industrie'. © JSA

Jan De Crem -vader van voormalig minister Pieter- overleden op 94-jarige leeftijd

AalterJan De Crem, vader van voormalig minister Pieter De Crem, is vandaag in Aalter op 94-jarige leeftijd overleden. De man werd geboren op 24 juli 1928 en was burgemeester van 1959 tot 1994 van de gemeente Aalter.

 1. Eigen restaurant, kapsalon, serrewinkel en binnenkort ook schoonheidssalon: College ten Doorn laat leerlingen volop proeven van praktijk
  PREMIUM
  Eeklo

  Eigen restaurant, kapsalon, serrewin­kel en binnenkort ook schoon­heids­sa­lon: College ten Doorn laat leerlingen volop proeven van praktijk

  College ten Doorn in Eeklo laat haar scholieren voluit proeven van de praktijk. Voor de leerlingen ‘Restaurant en Keuken’ is het eigen didactisch restaurant weer open gegaan, maar er is ook een eigen kapsalon, een serrewinkel en binnenkort opent er ook een schoonheidssalon. En daar kan jij allemaal naartoe. Wij gingen langs.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.