T Weiland in Wippelgem.
Volledig scherm
PREMIUM
T Weiland in Wippelgem. © T Weiland

In deze zomerbars in de regio Deinze-Meetjesland kan je genieten van een drankje met uitzicht

Er is niets zo fijn als in goed gezelschap genieten van een drankje en een hapje in de gezonde buitenlucht. Als het weer de komende maanden een beetje meezit, kan je op verschillende plaatsen terecht in pop-up zomerbars. Wij selecteerden er zes uit de regio Deinze-Meetjesland. 

 1. INTERVIEW. Dominique (42) en Maarten (23) nemen De Scheve Zeven over: “Zo’n icoon mag je niet verloren laten gaan”
  PREMIUM
  Zomergem

  INTERVIEW. Dominique (42) en Maarten (23) nemen De Scheve Zeven over: “Zo’n icoon mag je niet verloren laten gaan”

  Frederik Verhasselt heeft een nieuwe uitbater voor zijn café-brasserie De Scheve Zeven op de Markt van Zomergem gevonden, of zeg maar uitbaters. Ondernemer Dominique Willems (42) en huidige barman Maarten Tack (23) nemen de zaak over. “Conceptueel gaan we zeker niet voor een totale ommezwaai, maar we moeten manieren vinden om mensen te blijven lokken.”
 2. Verbouwingen in CC De Herbakker, maar toch een karrevracht aan cultuur: van Erik Van Looy over Jelle Cleymans tot een reünie van de Bende
  PREMIUM
  Eeklo

  Verbouwin­gen in CC De Herbakker, maar toch een karre­vracht aan cultuur: van Erik Van Looy over Jelle Cleymans tot een reünie van de Bende

  De verbouwingswerken aan cultuurcentrum De Herbakker in Eeklo starten deze zomer echt, maar dat wil niet zeggen dat de hoofdstad van het Meetjesland het maanden zonder cultuur moet stellen. Voor het seizoen 2022-2023 werd een knap programma samengesteld. Met meer voorstellingen op locatie en de verdere uitbouw van het pop-uptheater.