De voorbije weken werd in het Drongengoed geplagd, dat is het wegschrapen van de bovenlaag van de bodem.
Volledig scherm
De voorbije weken werd in het Drongengoed geplagd, dat is het wegschrapen van de bovenlaag van de bodem. © Natuur en Bos

Hoezo kaalslag? Kapwerken in Drongengoed geven natuur net een boost

Agentschap Natuur en Bos werkt nog tot 2021 in het Drongengoed in Ursel en Maldegem aan een groot heideherstelproject. Er werden al op 22 hectare bomen gekapt en uitgedund, en volgend jaar gaat er nog een hectare tegen de vlakte. Toch is er een positieve bosbalans, want sinds 2014 werd ook al meer dan 32 hectare nieuw bos aangeplant. Daar komt de komende jaren nog eens 7 hectare bij.

1 reactie

 • Dalila Bouchalaa

  2 jaar geleden
  Awel ja, het kappen van het regenwoud is dan vast ook een boost... Nog zo een en 't is weer nieuwjaar.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.