Zo moeten de geluidsmuren langs de E40 in Aalter er tegen het voorjaar 2022 uitzien.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo moeten de geluidsmuren langs de E40 in Aalter er tegen het voorjaar 2022 uitzien. © CLUSTER landschap & stedenbouw.

Half jaar aanschuiven op E40 Aalter: “Tijdelijke trajectcontrole zodat iedereen niet sneller dan 50 per uur rijdt langs werf”

AalterHet verkeer op de E40 in Aalter zal de komende zes maanden over twee in plaats van drie rijstroken moeten, en dat zal voor file zorgen. Er worden nieuwe geluidsmuren geplaatst. Tot eind december is dat het geval in de rijrichting van de kust. Na Nieuwjaar moet het verkeer richting Brussel aanschuiven. En je rijdt beter niet sneller dan 50 per uur langs de werf in Aalter, want er komt een tijdelijke trajectcontrole.

  1. Stanse (17) ging op reis zonder ouders, en toont avonturen op VRT Max: “De vrijheid hebben om alles zelf te beslissen was de max”
    PREMIUM
    Aalter

    Stanse (17) ging op reis zonder ouders, en toont avonturen op VRT Max: “De vrijheid hebben om alles zelf te beslissen was de max”

    Stanse Van Synghel (17) uit Aalter is te zien in de nieuwe reeks ZOOV op VRT Max. ZOOV staat voor ‘Zonder Ouders Op Vakantie’ en toont de avonturen van zes jongeren die voor het eerst solo op reis trekken. Het werden negen onvergetelijke dagen in Malaga. “Zonder dat programma zou ik nooit alleen naar Spanje gemogen hebben”, beseft Stanse maar al te goed.