Peter Cornelis op het kruispunt van de Stationsstraat met de Kouter. Daar wordt de voorrangsregel vanaf woensdag gewijzigd.
Volledig scherm
Peter Cornelis op het kruispunt van de Stationsstraat met de Kouter. Daar wordt de voorrangsregel vanaf woensdag gewijzigd. © JSA

Groen wil niet dat nieuw circulatieplan start op 1 september: “Schoolstart wordt pure chaos”

AalterGroen Aalter vindt de startdatum van het nieuwe circulatieplan een zware misser. “Zoiets doe je niet op een eerste schooldag”, klinkt het.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Dj’s van toen doen gouden jaren van Meetjeslandse discotheken herleven: “Toen werd er nog gefeest en gedanst. Nu staat iedereen selfies te nemen”
  PREMIUM
  Maldegem/Eeklo

  Dj’s van toen doen gouden jaren van Meetjes­land­se discothe­ken herleven: “Toen werd er nog gefeest en gedanst. Nu staat iedereen selfies te nemen”

  Nog één keer de sfeer van de Moonlight in Eeklo of dancing K-Brio in Maldegem herbeleven? Dat kan op 31 oktober op de ‘Oldskool Classics Meetjesland’ in Maldegem. Dj’s Phil Watts, MC en Semmer doen er de gouden jaren herleven. “Feestvierders kwamen letterlijk met bussen naar hier om uit de bol te gaan op de dansvloer. Zotte tijden!”, zegt Christophe Moens.
 1. Zes maanden geleden kreeg ze te horen: “Borstkanker”. Nu heropent Anneleen (51) haar bloemenwinkel.
  PREMIUM
  Aalter

  Zes maanden geleden kreeg ze te horen: “Borstkan­ker”. Nu heropent Anneleen (51) haar bloemenwin­kel.

  Anneleen Van Acker (51) heropent vrijdag haar bloemenwinkel Onverbloemd in Aalter. Zes maanden geleden moest ze noodgedwongen sluiten, nadat Anneleen te horen kreeg dat ze borstkanker had. Ze telt af om haar winkel weer te mogen openen. “Ik ben geschrokken van de liefde en bezorgdheid van de mensen om me heen. Zo hartverwarmend”, zegt Anneleen, die voor ons haar verhaal vertelt.