De telraamlocatie in de Kloosterstraat bij Luc De Roo. Op de foto van links naar rechts Pieter Vandecasteele lid van de werkgroep mobiliteit Groen Aalter, Luc De Roo en gemeenteraadslid Peter Cornelis.
Volledig scherm
De telraamlocatie in de Kloosterstraat bij Luc De Roo. Op de foto van links naar rechts Pieter Vandecasteele lid van de werkgroep mobiliteit Groen Aalter, Luc De Roo en gemeenteraadslid Peter Cornelis. © JSA

Groen meet verkeersdrukte in Knesselare: “In Hellestraat 380 voertuigen per uur gemeten”

KnesselareGroen Aalter meet de verkeersdrukte in Knesselare. De Hellestraat wordt in de eerste resultaten al als pijnpunt naar voor geschoven.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Verzoekschrift en resolutie om reservatiestrook Schipdonkkanaal definitief te schrappen: “Er zijn alternatieven, dus nu moet het echt gebeuren”
  PREMIUM
  Meetjesland

  Verzoek­schrift en resolutie om reservatie­strook Schipdonk­ka­naal definitief te schrappen: “Er zijn alternatie­ven, dus nu moet het echt gebeuren”

  Het dossier voor het schrappen van de reservatiestrook van het Schipdonkkanaal in onder andere Zomergem, Maldegem, Eeklo en Nevele ligt weer op tafel. Tom Boute uit Lievegem woont langs het Schipdonkkanaal en dient een officieel verzoekschrift in. Vlaams parlementslid Mieke Schauvliege (Groen) uit Aalter dient op haar beurt een resolutie in. “Nu moet het echt gebeuren”, klinkt het.